We bieden op verschillende manieren hulp aan jongeren. Ben je tussen de 18 en 26 jaar en heb je geldproblemen, dan is er JUST: het jongeren uit schulden team.
Het project Op Jezelf helpt je als je weinig perspectief hebt op een opleiding of baan.

JUST: het jongeren uit schulden-team

Met het project JUST bieden we hulp als je in de schulden zit. JUST richt zich op jongeren van 18 tot en met 26 jaar. De aanpak is praktisch: bij het eerste gesprek brengen we jouw problemen in kaart en denken we meteen na over een plan van aanpak om erger te voorkomen.

Het team staat dichtbij je. We leggen de nadruk op het op orde brengen van je financiën: een administratief overzicht maken en helderheid brengen in je papieren rompslomp. Je krijgt individuele begeleiding en we stimuleren je om zelf mee te werken aan het bijhouden van de administratie. JUST werkt nauw samen met andere organisaties. In samenspraak met jou en deze organisaties stippelen we het plan uit.

Op Jezelf

Op Jezelf helpt jongeren in Dukenburg, Lindenholt en Neerbosch-Oost die weinig perspectief hebben. Met persoonlijke aandacht, scholing en werk begeleiden we je naar een andere invulling van je leven.

Voor wie is het?

Ben je tussen de 18 en 28 jaar en ga je niet naar school of werk? Heb je problemen thuis of buiten? Wil je stappen zetten richting werk, woning of studie? Dan is Op Jezelf er voor jou. Ook als je al bij een andere hulpverleningsorganisatie bekend bent, kan Op Jezelf je helpen.