Het Inter-lokaal bestaat dit jaar jarig. Veertig jaar geleden werd de Gastarbeidwinkel opgericht. Van activistische belangenbehartiger is Het Inter-lokaal uitgegroeid naar kleurrijke welzijnsorganisatie.Dat vieren we met een aantal activiteiten, waaronder:

flyer 40 jaar

Donderdag 2 juni 15:00 uur, Lezing dr. Edwin Hoffman en talkshow, Vereeniging, Nijmegen. Aanmelden is gewenst en kan kan via deze link.

Lezing ‘Niet culturen maar mensen ontmoeten elkaar’, Voorbij ‚wij‘ en ‚ik‘-culturen naar diversiteitsbewuste communicatie  door dr. Edwin Hoffman, expert op het gebied van interculturele communicatie, bekend van het TOPOI-model, auteur van ‘Interculturele gespreksvoering’.

Talkshow van Gastarbeid naar deze tijd, Een talkshow over de geschiedenis van Het Inter-lokaal en de ontwikkeling van de visie op diversiteit en welzijnswerk.

Zet ook de volgende activiteiten in uw agenda:

Iftar/vastenverbreken

Exact op de dag dat de gastarbeidwinkel werd opgericht eten we samen met mensen uit de wijk, klanten en wie dit moment van bezinning wil delen. De Iftar vind plaats op donderdag 16 juni van 21:30 – 23:30 uur in wijkcentrum Dukenburg.

Minifestival 17 september

Een minifestival in het kader van onze geschiedenis met historische kijkdozen, interviews, optredens, muziek, eten en meer. Het minifestival vindt plaats op zaterdag 17 september in het Thiemepark en de Thiemeloods.