Het Inter-lokaal is blij en trots om te melden dat André Moerman onze expertise op het gebied van materiële dienstverlening komt versterken. Hij wordt per 1 januari 2017 de nieuwe manager materiële dienstverlening. Hij neemt de functie over van Ria Menting die met pensioen gaat.

foto van andré moermanAndré Moerman is tot eind van 2016 werkzaam als  manager sociaal raadslieden en schuldhulpverlening bij Rijnstad in Arnhem. Ook is hij voorzitter van de signaleringcommissie van de Landelijke Organisatie Sociaal Raadslieden (LOSR).

Hij is een expert en autoriteit op het gebied van beslagrecht, invordering en incassokosten. Zijn website schuldinfo.nl en de bijbehorende LinkedIn groep met meer dan 7000 leden zijn een dagelijkse bron van informatie voor mensen uit het hele land. Hij werkt ook als freelance docent beslagrecht. Hij twittert onder de naam @schuldinfo.

André Moerman: “Het Inter-lokaal levert belangrijk werk voor mensen met een laag inkomen en mensen met schulden. Niet onder het bestaansminimum zakken is tegenwoordig een grote kunst. Daar zet ik graag mijn expertise voor in!”